Dato Tirsdag d. 25. januar 2022, Kl. 10:00 til kl. 12:00
25 kr.
Café med foredrag af to unge stiftsvoluntører, der har været i Cameroun.

Haderslev Stift har for første gang udsendt to unge stiftsvoluntører gennem missionsselskabet Mission Afrika for at sætte fokus på internationale mission i en folkekirkelig kontekst. Marie Føns Diemer fra Hjerndrup og Ellen Schmidt Jensen fra Jels er sidst i august 2021 rejst til hovedstaden Yaoundé i Cameroun, hvor de har arbejdet for Den Lutherske Brødrekirke Cameroun. I Cameroun skulle pigerne i samarbejde med kirken være med til at holde lektiecafé, undervise præster i engelsk og hjælpe til i kvindearbejdet, blandt andet med projekter inden for mikrofinansiering. Men først skulle de lære fransk til husbehov. Kom og hør dem fortælle om deres oplevelser!

Café I Christiansgården for alle, der holder af sang, morgenkaffe, underholdning og godt selskab! Deltagelse koster kr. 25,-